Search
Filters
You have no items in your shopping cart.
RSS

Blog

Denmark in shapes
Denmark in shapes

Копенхаген - мястото, където старата и новата архитектура съществуват успоредно и в синхрон. Ще ви покажа малко кадри от пролетната ни разходка през 2014 в Дания и Швеция. За месец април улучихме неочаквано слънчево и топло време за този период от годината и успяхме да обиколим всички набелязани сгради, дори и тези в по-индустриалните зони на градовете. Оставям ви да се потопите в нашето геометрично приключение. А ако кадрите ви допаднат може да последвате Радо в Instagram тук: Archigrids за да се изпълни feed-а ви с още симетрии и геометрии :)

To Norway and... please I don't want to go back
To Norway and... please I don't want to go back

Често хората ми задават различни въпроси свързани с пътуванията ни с Радо. Както и аз много пъти съм съм разпитвала така и всеки, който обича да пътува, го вълнува Как? Кога? Къде? С какво? Колко пари? Всеки би искал страхотно преживяване на красиво място в рамките на разумния бюджет. И понеже не умея да пиша особено увлекателно, но пък обичам да пътувам и снимам, реших в този блог да събера и синтезирам по-скоро полезна информация, която би помогнала на пътуващите.

Ето и кратко обобщение на цялото ни пътуване в южна Норвегия:

Cliffs and rocks around the world
Cliffs and rocks around the world

 

Обичам да пътувам и давам всичко за да пътувам!

Но далеч не съм посетила всички места, за които мечтая. Едни от любимите дестинации и върхове са все още непокорени. Затова съм изготвила един скромен списък с моите топ дестинации. Всички те имат нещо общо, по което малко или много си приличат. ...

top